среда, 21. септембар 2016.

Учешће на међународној конференцији „Шта нам мала деца говоре“

Mеђународна  конференција  „Шта нам мала деца говоре?“ одржана је 20. и 21, септембра 2016, у Беoграду у организацији ПРЕЦЕДЕ мреже, на чијем пројекту „Поведи своју породицу“  је ДУ“Дечија радост“ била партнер.
Међународна  конференција је организована други пут  у Сава центру за више од 200 учесника из региона, а у  склопу активности којима се 21. септембра широм света обележава међународни Дан мира.

Учесници конференције  су билиеминентни стручњаци из области раног развоја детета, предшколског васпитања и образовања у свету и Србији, чланови Конзорцијума за изградњу мира главне канцеларије УНИЦЕФ-а у Њујорку, чланови делегације ЕУ у Србији, представници министарстава просвете, односно социјалне политике из свих земаља учесница програма (Хрватска, Македонија, Албанија) , представници међународних мрежа за изградњу мира са малом децом, као и представници невладиних организација које се широм света баве изградњом мира, развијањем поштовања према различитостима од раног доба и борбом против дискриминације и насиља међу и над децом

Нема коментара:

Постави коментар