понедељак, 20. мај 2024.

ЛИКОВНИ КОНКУРС "ЛИКОВНЕ ИГРАРИЈЕ 2024"- ОРМОЖ СЛОВЕНИЈА

 Вртић "Ормож" (Ормож, Словенија) трећу годину заредом расписао је ликовни конкурс "Ликовне играрије 2024", на тему "Ватрогасци". Пристигло је више од 120 радова, а стручна комисија је одабрала 70 радова који су изложени на ликовној изложби. Наша Установа узела је учешће на конкурсу, а радови групе у години пред полазак у школу објекта "Вила" Врдник изложени су са осталим одабраним радовима, који ће представљати омаж и захвалност ватрогасцима и упозорење јавности на значај ватрогаства за друштво.

Ко их не познаје? Живимо у времену све чешћих пожара, природних и других непогода, у којима је помоћ ватрогасаца неопходна. У очима деце и одраслих они су хероји, јер својом храброшћу, пожртвованошћу и хуманитарним радом доприносе сигурнијем и човеку пријатељском окружењу. 8. јуна обележавамо Светски дан ватрогасаца. Изложба одабраних уметничких дела биће омаж, захвалност нашим ватрогасцима и упозорење јавности на значај ватрогаства за друштво, како би оно функционисало и омогућило опстанак и благостање.

Вртић "Ормож" Ормож, Словенија

https://tlk.jskd.si/event/razstava-likovne-igrarije-2024-na-temo-gasilci/?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTAAAR3Fl5bZALhFyMAbLijBVPcpIbh3U_-4BZPX10_Bh2b9JnAPUVMe6E6opHI_aem_AWykQpmGK8YcmBYoZ9McCW9CFVresORG5c7v8UEim0PVpAFOvPJa6hWrlGUrQZFNuXAjz64aANBh5x8_-4tFLgB-







Нема коментара:

Постави коментар