четвртак, 22. октобар 2015.

ДУ "Дечија радост" Ириг, објекат "ВИЛА" Врдник НАГРАЂЕН ЗА УЧЕШЋЕ У ПРОГРАМУ "ЗА ЧИСТИЈЕ И ЗЕЛЕНИЈЕ ШКОЛЕ У ВОЈВОДИНИ"

Најбољим васпитно-образовним институцијама у оквиру Програма "За чистије и зеленије школе у Војводини" у 2014/15.години додељене су награде 22.октобра 2015. године у оквиру традиционалне манифестације "Новосадсака јесен". 
У школској 2014/15. години за учешће у Програму  пријавило се 122 васпитно-образовне институције, док је 74 васпитно-образовне установе успешно реализовало планиране активности. По оцени стручног жирија, најбољих 27 предшколских установа, основних и средњих школа и школа за ученике са сметњама у развоју, добиле су 42 награде које су им доделили потпредседник Покрајинске владе и покрајински секретар за образовање, прописе, управу и националне мањине- националне заједнице Михаљ Њилаш, и покрајински секретар за урбанизам, градитељство и заштиту животне средине др Слободан Пузовић. 
Скупу су присуствовали директори, координатори програма, вође тимова и други представници награђених школа и предшколских установа. 
Награде су излети у заштићена подручја у АПВ, еколошки камп, семинар/едукација из области заштите животне средине. 
Наш вртић ДУ "Дечија радост" Ириг, објекат "Вила" Врдник нашао се међу награђеним васпитно-образовним институцијама. Скупу су присуствовале директорица Лидија Томић, сестра на превентивној здравственој заштити Сања Вукајловић и васпитачица Јелена Видановић. Награду и диплому примила је Јелена Видановић, координатор активности у оквиру Програма. Награда је акредитовани семинар за васпитаче објекта "Вила" у екололошком центру "Радуловачки" у Сремским Карловцима, као и једнодневни излет са едукативним радионицама за децу.

.





Нема коментара:

Постави коментар