понедељак, 11. мај 2020.

ЕМИСИЈА "ДОБРО ЈУТРО, ЛЕЊИВЦИ"

"МАЛИ НАУЧНИЦИ" средње обданишне групе "Чаролија" Ириг у емисији "ДОБРО ЈУТРО ЛЕЊИВЦИ"
 https://www.youtube.com/watch?v=Qnytn6OIUPk&fbclid=IwAR1b_sbukTMG2inpBs-RYimx7wS9YJI2Shc5tL3LpGol9MRlTs4VUdZ9ZAc

Нема коментара:

Постави коментар