четвртак, 14. мај 2020.

САРАДЊА ИЗМЕЂУ ПОРОДИЦЕ И ВРТИЋА У ПЕРИОДУ ТРАЈАЊА ВАНРЕДНОГ СТАЊА - ГУГЛ УПИТНИК

Поштовани родитељи,
Недавно сте попуњавали Гугл упитник који се односио на сарадњу између породице и вртића у периоду трајања ванредног стања због проглашења епидемије/пандемије корона вируса COVID 19.Захваљујемо вам се на издвојеном времену.Одговори ће нам значити у процени досадашње сарадње са вама, врсти и количини материјала, активности и предлога задатака и идеја о начину квалитетног провођења времена са децом.
1. Да ли учествујете у активностима које вам медицинске сестре вапитачи и васпитачи предлажу за рад са децом путем вибер група?
Да 96,1%;      Не 3,9%
2. Колико времена дневно проведете како бисте са децом урадили предлоге активности које добијете од медицинских сестара васпитача и васпитача?
око пола сата  22,5% , оквирно један сат 51,2% , између једног и два сата 26,4%
3. Да ли садржаји које добијате од медицинских сестара васпитача и васпитача захтевају од вас више ангажовања и времена него што ви можете да одвојите како бисте им се посветили?
Да 19,4%     Не 80,6%
4. Да ли сматрате да деца уживају у активностима са вама?
Да 98,4%     Не 1,6%
5. Које активности заокупљају највише пажње вашег детета?
Неки од одговора: цртање, сецкање, лепљење, креативне радионице, игре на отвореном, задаци за мале научнике, читање, игра са водом, слушање дечијих песама, еколошке активности, бројеви, кување, рад у радним листовима, он лајн пузле, прављење ужина од воћа..
6. Да ли вам сарадња на даљину помаже како би овладали неким новим родитељским вештинама?129 одговора
Да  69,8%    Не  30,2%
7. Који су ваши предлози да сарадњу на даљину учинимо бољом и интересантнијом? Наведите конкретне теме или садржаје који вас интересују, а које би убудуће могли да делимо са вама.
Предлози: саобраћај, где желим да путујем, игре у пару, глума, квиз за децу, писање слова.
Сматрате да је колектив вртића својим радом обухватио баш све сфере интересовања деце, било да су задаци, спорт, песмицем приче, цртање, креативне радионице,да су активности разноврсне и интересантне деци...

Нема коментара:

Постави коментар