недеља, 18. јун 2017.

"1. ДЕЧИЈЕ ОЛИМПИЈСКЕ ИГРЕ ПРЕДШКОЛАЦА СРЕМА"

У организацији УПВО "Полетарац" Рума, Удружења спорт за све "Мост", под покровитељством општине Рума, а уз подршку Покрајинског секретаријата за спорт и омладину  у суботу, 17. јуна 2017. године на теренима Техничке школе одржане су "1. Дечије олимпијске игре предшколаца Срема". Манифестација чији је основни циљ промоција правилног здравственог развоја и васпитања деце окупила је децу из Сремске Митровице, Шида, Ирига, Руме , Пећинаца и Старе Пазове. Деца су се такмичила у појединачним дисциплинама скока у даљ из места, бацању вортекса и трчању на 30 метара и екипној дисциплини, надвлачењу конопца. 
Екипу наше установе чинили су предшколци из објеката "Чаролија" Ириг, "Вила" Врдник и предшколци подручних одељења Крушедол и Ривица. Децу су бодрили васпитачи Ђорђе Оролицки, Маријана Петровић, Славица Матешић, Сања Воденац, Мирјана Јанкуловић и директорка Јелена Видановић.
У дисциплини бацање вортекса за девојчице, треће место и  бронзану медаљу освојила је девојчица Милица Томић. У истој дисциплини за дечаке,  треће место и бронзану медаљу освојио је дечак Марко Врховац.
На манифестацији је било преко 120-оро деце, а весела атмосфера се прожимала кроз све такмичарске  дисциплине. Након завршетка такмичења и доделе медаља, сви учесници добили су дипломе.

ЗАХВАЉУЈЕМО СЕ РОДИТЕЉИМА НА ПОДРШЦИ У ОВОЈ МАНИФЕСТАЦИЈИ!












































Нема коментара:

Постави коментар