понедељак, 21. март 2016.

Прослава Дана установе

ДЕЧИЈА УСТАНОВА ОБЕЛЕЖИЛА СВОЈ ДАН 

Дечија установа "Дечија радост" представом под називом "Кад у школу кренем", прославила је Дан установе.
     У обраћању присутнима, директорка установе Лидија Томић, истакла је да је установа у последњих годину дана проширила понуду услуга, кроз додатне програме који се реализују за децу и родитеље. Програми су намењени деци која су и која нису корисници услуга, како би се повећала обухватност деце предшколским васпитањем и образовањем, са циљем једнаког образовања за све. Одрживост квалитета рада приоритетан је задатак за установу, имајући у виду високу оцену коју је установа остварила током спољашњег вредновања од стране Школске управе Нови Сад.
     Добитница плакете за изузетан допринос у реализацији васпитно-образовног рада за ову школску годину је стручни сарадник, педагошки саветник Олгица Стојић.
     Представу је режирао васпитач Ђорђе Оролицки, сценографија и избор музике Ђорђе Оролицки. Израда сцене-деца, васпитачи и родитељи деце објекта "Вила" Врдник, сестра за превентивно здравствену заштиту Сања Вукајловић. Учесници-деца и васпитачи припремног предшколског програма објекта "Чаролија" Ириг, "Вила" Врдник, Јаска, Ривице, Нерадина, Крушедола и Шатринаца.
    Хвала свима који су нас подржали у реализацији Дана установе.   




















Нема коментара:

Постави коментар