четвртак, 30. мај 2013.

СПОРТСКО-РЕКРЕАТИВНА РАДИОНИЦА - ГАЛЕРИЈА СЛИКА

ПРВА РАДИОНИЦА
одржана 13. 05. 2013.

Друга радионица
одржана 20. 05. 2013. 


Трећа радионица
 одржана 27. 05. 2013.Четврта радионица 
одржана 3. 06. 2013.


Нема коментара:

Постави коментар