понедељак, 27. мај 2013.

ДАН УСТАНОВЕ


ДАН  ДЕЧИЈЕ УСТАНОВЕ „ДЕЧИЈА РАДОСТ“ ИРИГ

У петак 26. 04. 2013. године дечија установа прославила је свој дан. То је прилика за сумирање резултата у протеклој години која је била изузетно успешна:
-награђени смо престижним признањем „Др Ђорђе Натошевић“ која се додељује за постигнуте резултате у васпитно – образовном раду
-освојили смо прву награду стручног жирија на конкурсу „Добра играчка“
-отпoчели смо реализацију додатних програма у складу са стратегијом образовања Републике Србије а у циљу повећања обухватности деце
-у току је реконструкција дворишта објекта у Иригу
-у току је израда конкурсне документације за реконструкцију таванског простора у објекту у Врднику.
Поводом Дана установе од ове школске године установили смо награду за изузетан допринос у остваривању васпитно – образовног рада и промовисање установе. Први добитник је васпитач Ђорђе Оролицки.
Свечана приредба одржана је у Дому културе у Иригу под називом „Повратак  из Оза“ чији је аутор Ђорђе Оролицки. Учествовали су васпитачи и деца најстаријих група Ирига, Врдника, Јаска, Ривице, Нерадина, Крушедола и Шатринаца.Надамо се да сте уживали у представи.
На крају бисмо се захвалили свима који су узели учешће у обележавању Дана установе:
-Општина Ириг
-осигуравајућа кућа ДДОР- филијала Рума
-т.р.“Аца“ Врдник
-зтр „Перић М“ Ириг
-пд „Др Лаза Марковић“ Ириг
-интерној ТВ Ириг.
У реализацији приредбе били су ангажовсани сви запослени у дечијој установи.
Велико ХВАЛА родитељима чија нам је подршка и успешна сарадња подстицај за креирање васпитне средине која може да одговори потребама породице.


 

 


 




Нема коментара:

Постави коментар