понедељак, 4. децембар 2023.

СТРУЧНА КОНФЕРЕНЦИЈА ЗА ВАСПИТАЧЕ - "ЖИВОТ У ВРТИЋУ-ИСКУСТВА, УЧЕЊА И РАЗЛИЧИТЕ ПЕРСПЕКТИВЕ"

 У периоду од 30.11. до 03.12.2023. године одржана је стручна конференција за васпитаче  са темом "ЖИВОТ У ВРТИЋУ-ИСКУСТВА, УЧЕЊА И РАЗЛИЧИТЕ ПЕРСПЕКТИВЕ" у Националном парку Тара, а у организацији Удружења васпитача Србије.

Стручни скуп отворила је Слободанка Радосављевић - председник Управног одбора Савеза удружења васпитача Србије, а поздравне речи упутили су представник Министарства просвете, представник Завода за унапређивање образовања и васпитања и председник Скупштине БАПТА. У два дана, кроз шест сесија приказани су радови - актуелне праксе из различитих делова Србије.

Испред наше Установе, васпитачице Данијела Бабић и Ивана Павловић, презентовале су рад "Канада" - пројекат који је постао стваралачки процес, изазован и за децу и за васпитаче. Пројекат у којем су, пратећи дечију заинтересованост, на основу пажљивог "слушања" и њихове упитаности, васпитачи имали испред себе циљ - подршку дечијој добробити у реалном програму. Аутори рада су васпитач Ивана Павловић и васпитач Данијела Бабић. Коаутор и велика подршка била је мастер васпитач, директорка Јелена Видановић. Радови су пропраћени похвалама и позитивним коментарима од стране учесника и модератора.



















Нема коментара:

Постави коментар