среда, 15. март 2023.

"ВАЖНИ ДАНИ ЗА ВАЖНЕ ВРЕДНОСТИ" - Нови eTwinning пројекат

  Заједно са васпитачима, деца групе пред полазак у школу из објекта „Чаролија“ Ириг и из објекта „Вила“ Врдник, прикључила су се новом еTwinning пројекту „Важни дани за важне вредности“. Кроз пројекат обележиће се разни датуми и дани кроз различите активности и кроз пружање прилике да деца сама креирају окружење у којем одрастају.


Да се подсетимо...

eTwinning je део Европске платформе за школско образовање (European School Education Platform) која повезује запослене у школским и предшколским установама широм Европе са циљем да омогући да заједнички осмишљавају и спроводе пројекте, размењују идеје и примере добре праксе, повезју учинике и обогаћују наставу.

еTwinning пројекти су виртуелни пројекти путем којих се обрађују различите теме из наставе кроз сарадњу и употребу информационо-комуникационих технологија. Пројекти се могу прилагодити различитим узрастима, темама које обрађују и потребама деце. Пројекти омогућавају развијање компетенција као што су међупредметне, језичке и дигиталне компетенције, али и тимски и истраживачки рад деце.

   







Нема коментара:

Постави коментар