петак, 11. октобар 2019.

ДЕЧИЈА НЕДЕЉА- ПРЕДШКОЛЦИ У ПОСЕТИ ПРОСТОРИЈАМА ЛОКАЛНЕ САМОУПРАВЕ

Традиционално, у оквиру Дечије недеље предшколци из Вртића „Чаролија“ Дечије установе „Дечија радост“ у пратњи својих васпитача и директорице имају прилику да први пут обиђу просторије Општинске управе Општине Ириг и да се упознају са њеним радом. Тим поводом, сваке године, па и ове, председник општине и остали запослени у Општинској управи користе прилику да на што лепши начин угосте будуће ђаке прваке, али и да им ставе до знања да су увек ту за њих као грађане иришке општине.
- Као и сваке године када је Дечија недеља ми примамо наше мале предшколце. Овом посетом и обиласком просторија локалне самоуправе желимо нашим малим суграђанима да приближимо наш рад – рекао је председник општине Ириг, Стеван Казимировић.
Директорица Дечије установе Јелена Видановић је објаснила да бројним активностима у току Дечије недеље, међу којима је и посета просторијама Општинске управе, желе да унапреде квалитет рада са децом, као и сарадњу са родитељима.
Да се од деце може много тога научити, данас су се сви уверили кроз кратко излагање о дечјим правима које су нам радо уприличили наши предшколци, а један илустровани примерак уручили су као поклон и председнику Казимировићу.




Нема коментара:

Постави коментар