петак, 17. мај 2019.

ЕМИСИЈА "СРЕМ НА ДЛАНУ"

Завод за јавно здравље Сремска Митровица као регионална установа за територију окуга за коју је основана, има своју јасну визију, а то је намера буде једна од најбољих и водећих здравствених установа у области превентивне здравствене заштите, што је и доказала на претходна два конкурса. Завод за јавно здравље конкурсе је расписао у 2018. години поводом обележавања Светске недеље дојења и Октобра – месеца правилне исхране, а у сарадњи са својим надлежним институцијама и партнерима са округа. 
Поводом тога ПРАВИЛНА ИСХРАНА-УЛАГАЊЕ У БУДУЋНОСТ и ДОЈЕЊЕ - ТЕМЕЉ ЖИВОТА биле су теме емисије “Срем на длану” која се снимала у студију Сремске телевизије у четвртак, 16. маја 2019. године. Учесници емисије била су награђена деца - Никола Вујновић ученик V разреда основне школе “Милан Хаџић” из Војке, Бранислав Пјетловић, ученик VII разреда основне школе “Херој Јанко Чмелик” из Старе Пазове, Вук Вићентић, ученик VII разреда основне школе “Јован Јовановић Змај” – Сремска Митровица, из предшколске установе био је Милан Лукић, 6 година - “ПУ пчелица”, вртић Шуљам и деца-представници из “ПУ Дечија радост” - објекат Чаролија, Ириг- Страниња Грбић и Милош Кукурузовић.
У емисији су деца говорила шта за њих значи правилна исхрана и да ли се придржавају и усвајају здраве стилове живота и правилне облике понашања, а један од награђених ученика прочитао је свој литерарни рад.

Нема коментара:

Постави коментар