уторак, 20. децембар 2016.

Početak projekta „Posetite nas“- razvoj mentorskog pristupa u praćenju i realizaciji specijalizovanog programa kućnih poseta namenjenog obuhvatu dece iz rizičnih grupa”

Dana 20.12. 2016. u objektu "Gorica" PU "Čukarica" održan je suret horizontalne razmene  i prvi mentorski suret, a u okviru projekta „Posetite nas“- razvoj mentorskog pristupa u praćenju i realizaciji specijalizovanog programa kućnih poseta namenjenog obuhvatu dece iz rizičnih grupa”, čiji je nosilaca Udruženje stručnih saradnika i saradnika PU Srbije, uz partnerstvo DU "Dečija radost "Irig, PU "Čukarica" i Centra za rani rani razvoj i porodične odnose "Harmonija". Projekat je podržan od strane CIP-a i trajaće 4 meseca.  Cilj projekta  je 
povećanje obuhvata dece iz porodica sa višestrukim rizicima, primenom specijalizovanog programa temeljenog na kućnim posetama.  Ovako postavljen cilj je usmeren na mentorsku podršku i horizontalno učenje između dve PU,  kreiranje održivih opcija u ranom obrazovanju za realizacije programa usmerenih na obuhvat dece iz rizičnih grupa temeljenih na kućnim posetama i intenzivnom radu sa porodicama.






Нема коментара:

Постави коментар