недеља, 28. фебруар 2016.

КОНФЕРЕНЦИЈА "КВАЛИТЕТ-КОНТИНУИТЕТ У РАЗВОЈУ УСТАНОВА", Стара Пазова, 27.02.2016.

Конференција  "КВАЛИТЕТ-КОНТИНУИТЕТ У РАЗВОЈУ УСТАНОВА", одржана је у ОШ "Симеон Араницки" у Старој Пазови. Конференцији је присуствовало 150 учесника из вртића и предшколских установа. Представници Завода за унапређење образовања и васпитања и Школске управе Нови Сад су упознали учеснике са подацима и досадашњим резултатима екстерне евалуације. До сада је вредновано 53 предшколске установе, а у Школској управи Нови Сад пет. Средња оцена општег квалитета је 3,3, додатних стандарда 3,2 и кључних стандарда 3,2. 
 37,7% установа је оцењено највишом оценом 4, међу којима је и наша установа. Управо је то био разлог због кога је педагошка саветница наше установе Олгица Стојић упознала присутне са програмима које реализујемо, у презентацији под називом "Посебни/специјализовани програми којима показујемо да су сва деца и родитељи добродошли".
Школе и предшколске установе које су на екстерној евалуацији добиле највишу оцену , имале су прилику да на конференцији презентују.
Конференцији је присуствовала и васпитачица Сања Воденац, координатор Тима за додатне програме у објекту "Чаролија", у коме се реализују програми сваког четвртка од 17.00. 1 коментар:

  1. Bravo za nas tim, cetvorka je zasluzena. Neka bude sto vise prilika da ucimo druge, i mi da ucimo od drugih!

    ОдговориИзбриши