среда, 26. април 2017.

МАСКЕНБАЛ "ВИЛА" ВРДНИК

Поводом обележавања Дана планете Земље у уторак, 25. априла 2017. године организован је маскенбал. Ова манифестација је, традиционално, и Пројектни дан у оквиру Међународног програма Еко школе, али и једна од активности у оквиру програма "За чистије и зеленије школе у Војводини". Дефиле еколошских маски уприличен је од вртића до парка у Врднику, док је централна манифестација и представљање маски било у парку. Новина овогодишњег маскенбала је сарадња и дружење са децом и васпитачима еколошког вртића "Маслачак" из Новог Сада, који су такође били учесници манифестације.
На самом почетку присутнима се обратила директорица вртића Јелена Видановић, подсекретар Покрајинског секретаријата за урбанизам и заштиту животне средине Бранкица Табак, као и председница хуманитарно-еколошког удружења "Чепом до осмеха" Вања Петковић.
Деца су са родитељем-сарадником, професорком музичке културе Наташом Јелача, показала своје вештине и отпевала Еко кодекс- Еко химну "Еко вилењаци", а затим је уследило представљање маски и обраћање стручне сараднице Љубице Поповић, испред вртића "Маслачак".
Захваљујемо се гостима из вртића "Маслачак" и родитељима који су своје креативне идеје спровели у дело, а деца са маскама показала како штитимо планету Земљу.

Нема коментара:

Постави коментар