уторак, 3. новембар 2015.

"ЧАРОЛИЈОМ ДО ОСМЕХА"

„Чаролија“
Креативна радионица са нашим другарима је и прошле недеље била у знаку јесени. Користећи природне материјале, васпитачице Сања и Александра су са другарима правиле корпице са воћем. Најпре су деци поделиле унапред припремљене воће од папира, које су они украшавали колаж папиром. Затим су на папиру на коме је нацртана корпа, заједно лепили гранчице и украшене воћкице. На крају радионице организована је изложба њихових радова.
Циљ радионице је вежбање фине моторике и развој чула  додира.  У завршном делу радионице уз музику су са другарима вежбане и моторичке способности, кроз осмишљене кореографије. Радионици је присуствовало укупно 9 деце.
Одржана је још једна радионица са родитељима на велико задовољство присутних, што и не чуди, обзиром да је током претходних дружења успостављена изузетна сарадња између родитеља и психолога Јелене, која је са њима организовала радионице.
Креативне радионице, заједно са психолошком подршком родитељима, у оквиру пројекта „Чаролијом до осмеха“ биће организоване све до јануара месеца 2016. године.






Нема коментара:

Постави коментар