недеља, 10. јун 2018.

2. ДЕЧИЈЕ ОЛИМПИЈСКЕ ИГРЕ ПРЕДШКОЛАЦА СРЕМА

У организацији УПВО "Полетарац" Рума, Удружења спорт за све "Мост", под покровитељством општине Рума, у суботу, 9. јуна 2018. године на теренима Техничке школе одржане су "2. Дечије олимпијске игре предшколаца Срема". Манифестација чији је основни циљ промоција правилног здравственог развоја и васпитања деце окупила је децу из Сремске Митровице, Шида, Ирига, Руме и Пећинаца. Деца су се такмичила у појединачним дисциплинама скока у даљ из места, бацању вортекса и трчању на 30 метара и екипној дисциплини, надвлачењу конопца. 
Екипу наше установе чинили су предшколци из објеката "Чаролија" Ириг, "Вила" Врдник и предшколци подручних одељења Нерадин, Крушедол, Шатринци, Јазак и Ривица. Децу су бодрили васпитачи Ђорђе Оролицки, Маријана Петровић, Марица Тривунчић, Драгана Николић, Сања Воденац, Драгана Јанковић, Ружица Огњановић, Мирјана Јанкуловић и директорка Јелена Видановић.
У дисциплини бацање вортекса за дечаке, треће место и бронзану медаљу освојио је Павле Марковић, предшколац подручног одељења Крушедол.
У екипној дисциплини, надвлачењу конопца, наша екипа освојила је треће место. 


Након завршетка такмичења и доделе медаља, сви учесници добили су дипломе.

ЗАХВАЉУЈЕМО СЕ РОДИТЕЉИМА НА ПОДРШЦИ У ОВОЈ МАНИФЕСТАЦИЈИ!




 





 








Нема коментара:

Постави коментар